A LAKÁSOK

A vásárló igénye szerint választhat a délkeleti tájolású, utcára néző lakásokból - amelyeket nyáron fasor takar az utcától és árnyékol a nagy melegtől -, vagy az északnyugat felé néző, eleve hűvös és csendes udvari lakások közül.

A 26 db garzon jól lakható, mérete az 5 csillagos szállodai szobának megfelelő, így ahhoz hasonlóan is lehet berendezni. Az előtérben nagy gardróbszekrény helyezhető el és egy nagy méretű hűtő, a szobában jól használható sarokkonyha kis étkezőasztallal, kényelmes ülőgarnitúra és egy nagyméretű franciaágy, tv-szekrénysorral, íróasztallal. Az alábbi képeken látható példa arra, hogyan lehet berendezni a stúdió apartmant:
A felső szinten egy nagyméretű penthouse lakás kap helyet.

Az épület négy lakószinttel rendelkezik, a legfelső szinten egy penthouse lakás található, a tetőtérben pedig garzonlakások. Jelenleg csupán az első és második emeletén lévő lakások kerülnek értékesítésre.

Felszereltség

Nem kívánunk kompromisszumot kötni, ezért a lakásokat a konyhabútor kivételével teljes felszereltséggel kínáljuk:

-A fürdőszobában igényes csempe, három válaszható stílusból.
-Mosdószekrény csapteleppel.
-Alacsonytálcás RAVAK tolóajtós zuhanykabin, termosztátos zuhanycsaptelep.
-Programozható elektromos redőnyök.
-Tetőtéri ablaksötétítők.
-Klimatizálás.
-Magas minőségű belső ajtók.

-TV-Internet-előkészítés csövezéssel.

Energiaellátás, fűtés, klimatizálás

A fűtés termosztáttal szabályozható, radiátoros, a klimatizálás split beltéri egység, amely alaptartozék. A kültéri egység a tetőn elhelyezett központi gép, amely az összes lakás ellátását biztosítja, így sem megjelenésével, sem zajával nem zavarja a lakás használatát. A fűtési- és meleg víz energiaellátása központi gázkazánnal történik. A kazánház a 4. emeleten lesz elhelyezve.

A lakások nagyon energiatakarékosak, hiszen alig van lehűlőfelületük. A fűtés-, a melegvíz-, víz- és áramfogyasztás lakásonként lesz mérve. A gázdíj elszámolása egyedi mérés alapján a közös költségben kerül szétosztásra. 

A konyhákban elektromos tűzhelycsatlakozás lesz kialakítva.