Telefon +36/20 562 29 66

E-mail: ertekesites@studioapartman.hu

ALAPRAJZOK

Katt a képre a nagyításért!

A fürdőszobához a spanyol Emigres csempecsaládot néztük ki

Az alábbi diasorban láthat a számtalan lehetőségből néhányat. A matt, szürkés anyagok a mai trendet képviselik, a bézsbe hajló fényes árnyalatok  melegséget nyújtanak, de lehetséges tagoltabb, kontrasztosabb színvilág alkalmazása is, bár ez utóbbival egy kis fürdőszoba esetén óvatosan érdemes bánni. Extra csomagban nagy méretű tükör, magasabb csempézés, perem nélküli WC fékezett tetővel, vízkőmentes zuhanyfal és termosztátos esőztetős zuhanyozó is rendelhető.

A nagyításárt kattintson a képre!

LAKBERENDEZÉS

A kis alapterülete nem jelenti a szűkösséget. Ennek titka, hogy könnyed esetleg átlátszó, nem túl magas bútorokat alkalmazzunk, világos vagy élénk színekkel. Az egylégterű elrendezés ellenére kialakíthatunk funkcionálisan jól elkülönülő részeket, kuckókat. Így egy szobában kellemesen megférnek egymással az étkezés, a társalgás és az alvás bútorai.

Kattintson a képekre a nagyításért, és lapozzon oldalirányban!

Egyszobás stúdiólakás egyedül élőknek esetleg pároknak:

A háló- és nappali funkciót ugyanaz a bútor látja el: A nagyméretű sarokkanapé alaphelyzetben tökéletes társalgóbútor, amelyen egy személy változtatás nélkül alhat, kihúzva pedig két személy éjszakáit édesítheti meg. Az előszobában tolóajtós gardróbszekrény, hűtő. A szobában kis konyhasarok, étkezőasztal négy székkel. 

Az elrendezés előnye, hogy a nappali-élettér tágasabb, a berendezés szellősebb. Egy személy esetén a kanapé változtatás nélkül alvásra is alkalmas. Ugyanakkor párok esetében a sarokkanapét esténként ki kell nyitni franciaággyá.

Egyszobás stúdiólakás franciaággyal pároknak:

Az elrendezés több bútort igényel, hiszen a kanapén túl egy franciaágy is helyet kap. Az étkezőasztal emiatt csak kétszemélyes. A három alapfunkció -alvás, társalgás, étkezés- jól elkülönül, mindennek saját tere van.

Az előszobában tolóajtós gardróbszekrény, hűtő. A szobában kis konyhasarok, kis étkezőasztal két székkel, kanapé karosszékkel, médiabútor és egy franciaágy éjjeliszekrényekkel.  

Fiatal pároknak ajánljuk, akik olyan teljes berendezésre vágynak, amely egyszerre teljesíti az étkező, a társalgó és a hálószoba funkcióját. 

1+2 félszobás lakás kisgyerekeseknek vagy idősebb párnak

Tágas konyhapulttal, kényelmes étkező 4 személy részére. Elegáns nappali-konyha térkapcsolat középső feltárással, jól szeparált társalgórész, kisméretű, de jól bútorozható hálószobák. Előszobában beépített szekrény. Igen jó ár-érték arányú lakás, amely helytakarékosan magas komfortérzetet nyújt. Alkalmas házaspárnak egy gyerekkel, ha a nappaliban nincs ágy, és két gyerekkel, ha a nappaliban kihúzható kanapé van, továbbá idősebb házaspároknak két önálló hálószobával, fekhelymentes nappalival.

Kérdezzen bátran!