Ajánlat olyan cégeknek, ahol sok a nem debreceni munkavállaló.

HOME&OFFICE

A lakható irodaház

Ahol mindig együtt a csapat


Nappal iroda, este lakás.


A Home&Office koncepció lényege, hogy az a cég, amely nem Debrecenben élő dolgozóinak lakásokat bérel a város különböző pontján, lehetőséget kap arra, hogy olyan, egy folyosón lévő lakásokban szállásolja el munkavállalóit, amelyek egyaránt alkalmasak  az otthoni és a közösségi munkavégzésre, tehát munkaidőben irodaként, azon kívül magas színvonalú szállásként szolgálnak.

Az épület felső szintje 13 darab 30 m2-es olyan, jól megvilágított garzonlakást tartalmaz, amelyek közös folyosóról nyílnak, így a szállodaszerűen elhelyezett lakások munkaidőben irodaházzá változhatnak. 

Két-két lakás párban összenyitható, így kapcsolt munkavégzésre is alkalmas, míg egy lakásnak csak a folyosóról van bejárata, tehát akár tárgyalónak is ideális. Az összenyitható lakásokat fokozott hangszigetelésű ajtó kapcsolja össze, amely munkavégzés után tökéletes elkülönülést tesz lehetővé, így a munkahely munkaidőn kívül olyan lakássá változik, amelynek szállodai hangulata van, és még gyerekes házaspár igényeit is kielégítheti.

A szinten található vendégszoba is, valamint egy mosókonyha. Minden egység központi porszívó-csatlakozással rendelkezik, az ablakok esőérzékelővel felszereltek, elektromos záródással.

Az ingatlan teljes alapterülete a kizárólagosan használható közlekedővel 470 m2.

Az épületszint funkciójában képes alkalmazkodni a változó igényekhez ezért kiváló befektetés. Alkalmas Home&Office irodának vészhelyzetben és annak befejezte után, kereskedelmi szálláshelynek, önálló lakásoknak, irodáknak,  egységes, vagy részenkénti bérbe adásra, értékesítésre.

Bérbe adás vagy értékesítés

A tetőtéri szintet egyben értékesítjük, vagy bérbe adjuk.

Az eladási ár: 285.000.000 Ft+áfa

Bérbe adási ár bútorozatlanul: 3.000 Ft+áfa/m2, tehát 1.340.000 Ft/hó+áfa

Bérbe adási ár bútorozva: - legalább három éves szerződéssel a bútorozás minőségétől függően egyedi megállapodás szerint

Felszereltség:

-Központi klíma

-Felvonó akadálymentes megközelítéssel, kóddal

-Esőérzékelős motoros ablakok sötétítővel

-Egyedi fogyasztásmérős  szobaegységek komputeres leolvasással

-Termosztátos zuhanyok, perem nélküli WC kagylók

-Igényes fürdőszobák

-Konyha kialakítási lehetőség minden egységben

-Központi porszívó