Telefon +36/20 562 29 66

E-mail: ertekesites@studioapartman.hu

Parkolóválaszték

A háromszintes gépesített parkoló középső szintjén 5 db parkolót fenntartunk a tetőtéri szint számára. Az alsó szintjein van még hely, amelyet elsősorban a lakások tulajdonosainak értékesítünk, de arra az esetre, ha marad eladatlan parkolóhely, előjegyzést feltételesen elfogadunk.

A parkolás háromszintes parkológéppel van megoldva. Az emelőszerkezet egyben technikai érdekesség is, Nyugat-Európában már elterjedt, a fiatalok kedvence lehet. A két földalatti szinten lehet parkolóhelyet választani, amely fedett, és a pinceszint miatt fagymentesnek is tekinthető. Biztonságuk azonos egy zárt garázséval. 

A parkolás az alsó szintekre úgy történik, hogy az egymás felett álló gépkocsikat a szerkezet kiemeli az aknából úgy, hogy vagy az alsó, vagy a középső szinten ki -be lehessen közlekedni. A manőver után a szerkezetet vissza kell engedni az aknába.

A középső szintre kb. egy percig tart a kiemelés, és újabb egy perc a visszaengedés, ugyanez az alsó szinten két-két percet vesz igénybe, ezért is van az árkülönbség.

Kérdezzen bátran!